sponsored by

Tuesday, October 12, 2010

BEST LA

macam best walaupun baru 1 minggu ambik...bau dia mak aii...so fishy..ye la produk berasaskan sumber laut so pada yang ada alergi seafud sila jangan cuba, ibu menyusukan bayi juga dilarang ye....kalau nak yang sedap kenala makan DN Hans sebab rasa oren.

Imedeen ni cuma ambil sebiji sebelah pagi dan sebelah malam sebelum tidur minum dengan segelas air kosong je...i mula perasan kulit akan semakin lembap bukan je kulit muka tapi kulit tangan dan kaki juga. sebelum guna kulit i agak kering sebab dah agak berumur kan? dah kendur sana sini..hahaha



memang lah boleh sapu losyen kat kulit badan..*sila pilih vaseline ye*...tapi kulit kita kan ada banyak lapisan...losyen ni hanya luaran..dalaman kulit macamana? kena jaga juga..bila usia meningkat kandungan kolagen dalam kulit semakin berkurang..nak kena ganti la dgn kolagen baru...


i makan imedeen classic..boleh dapat kat mana-mana farmasi..rege dalam rm165.00 sekotak. harap-harap lepas ni boleh maintain makan ni sebab kesan dia sangat cepat..kulit muka pun ada kelainan.


makan kolagen, supplement ni penting bukan sebab kita berangan nak cantik macam maya karin, nak gebu macam zizie ezzette tapi cukupla mata tak sakit bila tengok rupa sendiri kat cermin tu..betul tak?

cantik macam maya karin...sapa tak nak...pakai apapun nampak jelita, gojes...

agak-agak apa dia makan ye...

16 comments:

Madey said...

woo..mmg kena makan ke?

tapi saya bedal je semua..tolak batu ngan kayu je

suamihanyisterizuki said...

kaksue, rasa camner? huhu hany ni bab bab rasa pelik ni mesti sosah nak telan...

suzzsuzie said...

@madey : telan je smua selagi ada nafsu makan..ni pompuan yg makan...
@Hany : rasa ok.terus telan je cuma jgn cium la..bau hanyir la dear

mommyYen said...

hai mommy..
boleh try supplement like EPO..gud for radiant skin,oso for menstrual cycle..

mommyYen said...

hai mommy..
boleh try supplement like EPO..gud for radiant skin,oso for menstrual cycle..

~emma~ said...

mcm nak try je..selame nie mkn EPO tp kesan lambat...

suzzsuzie said...

@mommyYen - tak pnh try EPO lagi..
@emma- try la mana tau sesuai ke...dulu ksue makan DN Hans...sesuai gak klu kita ada luka2 lepas pembedahan bersalin..cepat sembuh takde parut lgsung tau..total image kapsul pun lambat...tp imedeen ni cepat..kulit lengan tak kering...klu sapu dengan kolagen elastin cream lg cantik kulit...

fathiah said...

penah makan DN coz rasa x best. huhuu.

hiro said...

baik biase2 je...idup biar xde org dengki.

suzzsuzie said...

@fathiah - DN tu better la..rasa oren
@hiro- apa yg biasa?

alinac lover said...

a.a..nk tau jugak kan dia mkn apa.lawa la dia

etomyam said...

elok tu jaga badan kita kan
zizie ezzette?....Bung mokhtar tu hehe

DKosongLapan said...

errrr....awok takot jugak nak gune imedeen niii....takot terlawa pulak macam Maya Karin....mak tak rela nyahhhh...kekeke... tulen banggg

darkbatman said...

penah dgr tp xpenah gune.hehe.. ok ker?

suzzsuzie said...

@alinac - tu la pasal..lawa sesangat...
@etomyam- bila dengar bung mukhtar tetiba ngeri
@d08 - hahaha..awok tak payah la...untuk mak2 budok boleyle yob

ani said...

saya da 11 bulan amik imedeen, alhamdulillah byk perubahan...ramai yg tak percaya saya 32 tahun, anak 3..bukan nak puji diri sendiri, tapi kawan anak yg darjah 3 pun cakap "lawa lah mama kau"...lelaki dan perempuan ramai yg puji penampilan saya sekarang..alhamdulillah...if kita usaha,di tambah dgn sedikit pelaburan insya allah ada hasilnya...

Related Posts with Thumbnails