sponsored by

Sunday, October 24, 2010

Teringat Ben Ashaari

Dua malam lepas aku agak terkejut jugak sebab follower aku meletup-letup sampai 16 orang follower dalam masa 1 jam...

kira sejarah la bagi blogger baru macam aku ni....lepas post entri terus je orang bagi komen...then aku bukak nuffnang dalam pukul 11...wah...mencanak gila....

Kat shoutmix ada yg tulis terjah dariblog Ben Ashaari....wah..penangan BA ni memang hebat la...dua kali dia promote blog blogger baru dua kali tu la follower aku laju...pas tu cam sejuk beku...tak pun suam-suam kuku je...

bukan aku buat tajuk pasal artis pun, tajuk cuma anak jepun....agaknya kalau buat tajuk selipar jepun pun ramai orang baca entri time tu...

Thank you ye en Ben...jadi sesiapa yang agak-agak nak blog dia femes jap tu cepat-cepatlah bagi link kat Ben Ashaari bila dia nak buat list blogger baru...serius tak sia-sia...

follow pun tak rugi sebab BA memang selalu buat entri baru..jadi tak le bila jenguk asyik baca entri yang sama...dan lagi, entri dia tak de la melalut panjang-panjang...

dan lagi, kadang2 dia ada post gak gambar dia...tak rugi kan sebab BA ni hensem orangnya....berketul-ketul...setakat Awie, Norman Hakim tu berketul apalah sangat....haha..korang boleh cuci matala kiranya...

Apapun...trimas kepada Ben Ashaari kerana dua kali tolong promote blogger kecik cam kami ni

4 comments:

Myra Jay said...

Waahhh!!1 thniah ye..

alinac lover said...

tahniah2~

ardinihumaira said...

wow... bagusnya :) tahniah sis

mankuchai said...

ramai betul peminat BA ni yer he3..

Related Posts with Thumbnails