sponsored by

Friday, October 15, 2010

JOM SHOPPING WAHAI WANITA

Ramainya kaum wanita tersenyum bangga hari ni...ye lah..lepas ni makin banyaklah koleksi designer handbag. sebut je Prada, Coach, LV, Marc Jacob, Balenciaga....memang betul2 satu `transformasi ke arah negara berpendapatan maju tinggi'. Budget2011 memang tak mengabaikan wanita.

pilih je mana berkenan...pendek kata balik kampung boleh bawak travel bag Juicy Couture pulak...naik juling orang kampung nanti.. semua ori okay..tak main dah replica ni...Baju CK, Armani, BMW semua ori jugak tau....

Jangan lupa kasut juga ya...harusla Valentino, Coach, Givenchy dan ops...Jimmy Choo jangan ketinggalan yea...

Tak mainla kat bundle...secondhand ni...harus la yang original....untung jugak bila kerajaan ambik berat pasal keperluan wanita....especially wanita kelas atasan sebab orang kampung cuma beli barang-barang branded ni untuk hantaran kahwin je...


bila cukai import barangan berjenama tiada lagi maka bolehlah kita tengok wanita malaysia dengan gaya hidup yang walaa.....



kasut berjenama satu keperluan tu...nak pakai lama..kalau tak ori confirm sakit kaki...silap-silap tak sampai seminggu dah tercabut tumit. ye ke?




sapa taknak hand bag Chloe ye tak...kalau cari kat PS Boutique pun dah dekat tiga ratus...paling cikai pun dua ratus lebih....jadilah.... merasa juga walaupun ASPAL

lepas tu jangan lupa...boleh sembur minyak wangi Eternity, Heiress Paris Hilton, Dolce Gabbana, CoCo Channel banyak2...tak payah nak tunggu orang balik haji bagi hadiah minyak atar dah...dan tak payah la nak belek2 branded perfume gred A, AA atau AAA lagi.


ps: kalau agak2 tak mampu dok diam sudah...beli je kat pasar wakaf che yeh kat kota bharu, up town mana2....

7 comments:

ardinihumaira said...

fuhh bestnya kalau dapat beg LV ;D

suamihanyisterizuki said...

ahahah kak sue, suke ayat last tuh, kaka wakaf che yeh ade ke kak?


ummm, suker jugak sbb tak mampu ler nak branded bagai nih...

Cik Su said...

alor...gigit jari la den nampoknye

Liza said...

terliur bila baca this entry, nak gak designer handbags and shoes

suzzsuzie said...

@Dini- semua suka LV tu dini
@Hany - kot ada la kt wakaf che yeh tu
@cik su - gigit beg
@liza- smbil tulis sambil terliur jugak

MiszNoRuL said...

akak, kampung sy tue..WCY..hehe..sy pn tk beli kt situ..ade ke jual? eh..tk perasan..huhu..

suzzsuzie said...

memang takde jual..bakal dijual...hehe

Related Posts with Thumbnails