sponsored by

Monday, October 11, 2010

11.10.10

situasi ngeri
aku tanya: hari ni hari apa?
dia jawab: hari isnin..kenapa?
aku tanya lagi: berapa haribulan
dia jawab lagi: tah..semalam dr sheikh kahwin..u pikir la berapa haribulan
ok...ok...baik aku tulih yang ado jer sebab takde orang ingat apapun..hilang ingatan ke apa??
so layan je la gambar ini..sekadar catatan peribadi aka diari aku...
baik layan gambar budak-budak
Kiddos


memang susah betul nak cari gambar berdua..kalau ada jauh..kalau dekat gambarnya dah jadi

macam ni....patutla dia tak ingat apapun...buruknya aku..


at last ada la juga yang terjumpa...kat mana2 pun memang takkan sapa dapat tengok gambar we
all even kat mukabuku...


HAPPY ANNIVERSARY


apapun happy anniversary kat diri sendiri dan mr hubby...tarikh 11.10.10 ni cantik..lebih kurang gak la dengan Datuk Sheikh Muzaphar Shukor, angkasawan negara tu kan?

11 comments:

Liza said...

happy anniversary, moga kekal hingga ke akhir hayat...amin...

Amir Izzat said...

happy anniversary kak! semoga berbahagia hingga akhir hayat..hehe

chiko said...

la anniversary cikKak ke? patutlah mlm smlm dating bdua, harus beromen sama2 dalam kete.. hahaha.
happy anniversary awak. smg berbahagia selalu. ameen.

DKosongLapan said...

oooo.hepi anniversaryyy

alinac lover said...

wow! hepi anniversary :))))))

ardinihumaira said...

hepi aniversari kak! semoga berbahgia hingga ke akhir hayat! amin ;)

sha a.s said...

HAPPY ANNIVERSARY k.sue...smoga kekal hingga ke syurga~~~

suzzsuzie said...

thanx smua..Ameen..semoga doa kalian smua dimakbulkan Allah..

Sis-Lin said...

hepi anniversary suzzy.. :)

kak ina kl said...

happy anniversary yer..semuga berbahagia bersama keluarga tercinta.bila nak menambah..takkan cukup satu ajer

mummynana said...

epi anniversary dear!! may Allah bless u both and families.!

Related Posts with Thumbnails