sponsored by

Tuesday, October 26, 2010

Kucing Jer

aku cuma mampu tersenyum balik bila teringat...walaupun dah lama tapi aku tetap tak boleh lupa cerita ni..nak kata lawak..biasa je..nak kata bodoh nasib baik bukan aku...

time ni aku baru form two, wakil sekolah acara olahraga..so tiap petang mesti praktis kat padang warm up bagai....

tetiba adalah sorang budak perempuan yang datang melepak sama...erk...dia melompat ke belakang...pas tu siap cium2 tapak tangan....

budak pompuan: eeii..busuknya kat sini....korang tak bau apa2 ke

akula: aah..baulah...rumput kot....bau rumput memang busuk sikit

budak pompuan: tak la...ni bau tait kucing ni...busuknya...(sambil tutup hidung)
gelila weii...sapala berak kat sini...menyusahkan orang je

semua terbeliak mata...haa???

cikgu pun gelak2...bodoh betul la azlina tu...cikgu aku cakap....

dah tait kucing...sapa lagi punya kerja..betul tak? kita orang gelak la ramai2....padan muka

ps: azlina tu nama samaran ke nama betul lantak pi la...kalau dia terbaca mesti dia gelak sama

11 comments:

LadyRye said...

haha..

lucu dan kasihan..hahha!

Liza said...

sgt innocent statement itu

darkbatman said...

sbr jela.. dh ckp tahi kucen leh la dia ckp sape yg berak.ahaha.ape daa

suzzsuzie said...

ladyrye: kesian kan?
liza : innocent gila...cam bodo je
darkman : tu la wat teringat2 statement ni

ardinihumaira said...

sian dia hehe :p

makdara TERdiva said...

baru je pg tadi, kucing melepaskan hajatnye di tangga opis ku ini..seb baik bos yg buang sendiri..kalau idakkkkkkkk...

Hadi said...

zaman sekolah...mcm2 pengalaman kan..

Zezebel said...

susah juga kalau lurus bendul kan?
Dijadikan bahan lawak orang lain jer pun. hahahahaha....

MOH KEMBARA said...

Salam Tuan Rumah, ha ha lawak yg innocent! Sudi ziarah blog teman tentang pengembaraan. Tima kasih!

sha a.s said...

ksue : adehh! sengal gak minah tu

logorithm said...

Saper yang berak taik kucing kat sini hah?

Hehehe...

Mamat anak Datok mana nih?

Related Posts with Thumbnails