sponsored by

Tuesday, August 27, 2013

Happy Birthday Orin Ojim

Event: Besday Ojim n Orin
Venue : PB Salon

HAPPY BESDAY TO U...
HAPPY BESDAY TO U 
HAPPY BESDAY OJIM ORIN
HAPPY BESDAY TO U...   

It is supposed to be a celebration among us as usual...juz family members n few close frens..so sesapa yang tertau tu jangan kecik hati keyy..
Mula2 nak celebrate besday Orin je since Ojim punya besday baru je lepas bulan puasa hari tu..kesian kat Ojim..
all the piccas r not so clear..kamera cap ayam...tetiba kamera buat hal..watsoeverlah...

my love...Orin n Ojim...rehearsal je ni...haha

besday gurl..excited semacam je

nak potong kek nak tunggu abang mie dia...bukan nak potong dengan mami n dedi...hurm....

with my regular customer..diana...tengok la orin da besar anak gajah..

manja dedi...

orang2 di belakang tabir...penting la sangat...tukang tiup belon..tukang goreng mihun...tukang sapu n tukang makan

makan apa tu?

mak saya...yang buat roti jala tu...
cayang airis..super cutee niece

hurm...sempat lagi...

cousin saya yang ada...

ambik gambar dengan family anak buah saya..farah n family dia..

anak sepupu ..lepas makan terus balik..sakit perut konon

amboiiii...

tak taula sape yang excited sangat nak bukak present ni...

cakkk...baju sama dengan bear bear...

solosai..tengokla muka ojimm...sedihh je..huhu

tengkiu everibadi....besday gurl terus zzzz smpai pagi....tdo terus pakai baju from aunty roy...

Thursday, July 4, 2013

Wedding Sue...

Lama jugak rasa tak update gambar pengantin...juz nak share few pics...Sue ni memang best...x cerewet n so simple...tadah je muka..nak mekap macamana pun dia tak pernah nak banyak tanya..

ni sambar Sue selepas siap disolek..pose sikit

                                   cik abang dia sampai lambat..sempat posing2 kat dalam bilik jap

                                                              lepas ni makan kek pulak

                                                                 makan beradap time...

ada banyak cake actually n this is one of it.....

ni hari lain pulak....time ni baru je lepas mekap Sue kat butik Dhiya Pengantin...untuk majlis sambut menantu...

apapun selamat pengantin baru buat sue n fauzi semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...amin..

Monday, June 17, 2013

Harga Baru Tiket Bas Ekspress


Sapa-sapa yang selalu naik bas bila balik kampung mesti terasa sangat2 kan dengan kenaikan tambang bas ekspres ke destinasi tersebut di atas...

ramai yang bersungut tapi sekadar cakap-cakap belakang..takde pape...raya ni tak payah naik bas...naik je kereta sorong kan senang..



Friday, June 14, 2013

Suamiku Surirumah


Tadi tengahari sambil dok melangut dok depan tv tak tahu nak buat apa...topik program Wanita Hari Ini (WHI) tv3 hari ni menarik aku untuk terus melekat depan tv...

tetiba semasa diperkenalkan tetamu aku rasa macam cam je lelaki itu...hensem...tough...oh...en Ben Ashaari blogger yang semakin hari semakin meningkat naik..ala2 artis n semakin femes gitu.

Lama tak tengok belog baru tahu rupanya en ben ni fulltime househusband...hebat huhh...tak sangka en ben suka jaga baby..patutla skg dok selalu update pasal baby dia je...

lepas ni makin femes la dia....

Thursday, June 13, 2013

Misi Menjejak Kasih

Teringat pada dua orang best fren i time belajar kat ITM Shah Alam dulu...so demi kengkawan yang tercinta i pun menjejak kasih dua sahabat ni...misi pertama ke rumah zue di Melaka...lama sangat tak jumpa dalam 10 tahun jugak la..zue pun dah berhijab..alhamdulillah..

tapi walaupun dh lama posing tu tetap sama dari dulu sampai sekarang..

ni kat rumah mak zue...nasib baik ingat lagi jalan nak pergi bukit katil... 
macam2 cerita especially ayah zue pak jass excited sangat cakap pasal politik...okay..ye pakcik...aku cuma mampu angguk-angguk

seronok sangat...

lepas jumpa zue..misi mencari rumah ezah di Damansara...sempat col sorang lagi besfren i Dzaa Imma...yang baju putih tu...walaupun dah agak lama masih sempat lagi nak update citer kengkawan ni...anyway..i miss all my frens...

Pengantin Pasir Mas

balqis
credit gmbar shamsamat

rawaida

cukuplah nak share gambar dua pengantin dari Pasir Mas ni...bla siap gambar saya perasan kedua-dua pengantin ni agak seiras...
apapun selamat pengantin baru buat mereka

Saturday, June 1, 2013

kehilangan-firman (lirik)



hari tu i ada dengar lagu kehilangan ni live kat Tv3...first time dgr dah rasa lagu ni akan famous...memang best sbb payah nak dgr lagu terus hati ni terlekat..

i juz like this song...bila dengar terasa macam feeling sangat...
layan je la...


Related Posts with Thumbnails