sponsored by

Thursday, October 21, 2010

Sedih Dengar Maher Zain

cakapla gempak macamana pun si Maher Zain ni aku tak pernah layan...bukan apa..i'm not kinda of person yang ko minat penyanyi tu..satu donia minat, aku kena follow...not me..jangan ada peminat dia yang marah sudah sebab aku sudah minat dia gak

Tapi bila dengar lagu ni tetiba my perception towards him turns the other way...patut la ramai gila bayang dengan Maher Zain...sedapnya suara dia dan lagu ni pulak...memang tangkap leleh bila kita menghayati liriknya.

Aku jadi syahdu dengar lagu InshaAllah ni...and this song is dedicated to myself actually...aku terminat lagu ni dan tetiba teringat pulak kat Tommy Page zaman kala bulan mengambang dulu...A Shoulder To Cry On....hehe...

Lagu ni bagus juga sebab bila anak2 nyanyi dorang selalu sebut InshaAllah....jauh beza dengan nobodi nobodi but you yang tahpape tu

ps: anak aku tetiba pulak cakap Maher Zain macam Ben Ashaari....eh dia kenal gak Ben Ashaari?? budak sekolah sekarang ni...macam2...baru form 2 ni....

7 comments:

ardinihumaira said...

lagu2 maher zain best :D

suzzsuzie said...

yelah dini...sedih pulak dengar..

alinac lover said...

a.a..lagu dia sodap..x melalaikan.hehe


ala kak..bisnes biasa2 je..

kalo ada yang nak berbisnes jugak..bole la yong tlg2 sket~ :)

jual produk yong tu jerk~

kak ina kl said...

laaa..dah lama dah akak tersangkut dengar lagu maher zain ni..kamu baru ajer terjangkit ek..

semuga anak kamu berjaya dalam peperiksaan.

sha a.s said...

kak sue : Sha suke sgt lagu Tommy Page tu...lyric sgt touching...Maher Zain pn ok gak!

Liza said...

mmg best maher zain, syahdu jer dengar

suzzsuzie said...

ada juga org minat tommy page

Related Posts with Thumbnails