sponsored by

Tuesday, October 5, 2010

Event Untuk Blogger Picisan

Oleh kerana i tak terpilih ke mana-mana event kecuali rumah terbuka dan terbuka lagi sampai minggu depan...makanya i dengan rasminya telah menganjurkan satu mini gathering dengan rakan2 blogger picisan macam i jugak...tak payah masuk contest ye...senang je..cuma angkat telefon..halohalo je...

Venue: rumah i
date: sabtu
theme: suka hati la
Menu: spagetti boloignesse with meatball, puding koktel dan watermelon...tu jer yang sempat

*tak payah maklumkan berapa orang nak datang...kalau tak cukup sila telan air liur..klu lebih boleh tapaw* bestkan event i?

mereka inilah tetamu i..tudung purpel...cik liza rakan fb.... tudung stripe tu cik farah . baru balik dari Jeddah so buat masa ni dia bersiaran dari mesia.



suami-suami dorang ni semua sporting....boleh gelak2 dan hisap rokok sama2...macam dah lama kenal..awas..merokok membahayakan kesihatan dan harga rokok dah naik lagi...nampak mereka begitu berselera makan kat rumah i terutama chef yang masak tu...sendiri masak sendiri makan...sedap sangat la kot...nak promote dia takde blog tp dia ada fb...tapi tak ingat sebab i sendiri pun tak add walaupun dok serumah...har...har..
lastly..blogger yang paling lambat sampai sbb busy mengalahkan menteri... chiko

banyak event makan2 yang dia boikot tapi tetap busy jugak...ye la..orang tengah preggy...baby nak makan nak wat camana...datang pun siap bawa maid lagi..mana ada event korang boleh datang dengan maid...

apapun memang happy la sebab event tu berakhir dengan jayanya walaupun mereka pulang tanpa hadiah lucky draw...
kanak2 pun kelihatan riang gumbira...bising mengalahkan taska malam tu..agak2 neighbour mesti tanya taska mana la buka malam2 buta...
ps: muka suami blogger dan rakan fb i ni semuanya seiras....heran..ha..ha...gelak lagi. kualiti gambar kurang memuaskan kerana disnap oleh kanak2 ribena menggunakan hanset cap soni erikson. warna pun agak suram sebab suasana rumah yang agak romantik...*maaf*

sudah...

13 comments:

ardinihumaira said...

bestnya berkumpul.. dapat makan2. nyummm ;D

sha a.s said...

yela ksue, ade psmaan jgk muka2 dorg tu...anyway, sronok ade event camni...

Jard The Great said...

waaaa... lenkali ajak aku lak ye.. ehehe.. meriah

atreyu strange said...

oh. kira i dah terlepas la ni sesi makan2. haha.

hamzah ian said...

har har har

suzzsuzie said...

@dini - nnti ajak dini pulak
@sha s.s - betul kan? seiras tang rambut kot
@jard the great - harus...dh masuk dlm kalendar
@atreyu strage - terlepas 1st session
@hamzah: gelak ye

sweetsal said...

alamak terlepas nk makan spageti tu, feberet tu, knp tak ajak kita sekali, lain kali bgtau le..hehe

aramis2177 said...

harharhar...........sedap puding koktel tuh!!!!! farah melantak sorg2 kat umah! :p

isabelle said...

wei..wei...
xajak pun.
ni mesti sebab takut makbuyung mkn banyak ni...
hehehe

suzzsuzie said...

@ sweetsal - ye ke...asal masak spagetti akak ajak sweetsal k..hehe
@ farah aramis - yg sikit semestinya sedap
@ isabelle - alahai mak buyung...nama pun mini jd guest pun ala2 mini jugak...nnti leh buat jemput reramai sikit

Yuni Aisyah said...

wah..!!bestnyer dpt jumpe geng blogger...

daisy said...

suami blogger yang seiras tu sebab semua hampir botak ke?
ha..ha..gurau jer~

suzzsuzie said...

@yuni aisyah - best mmg best..hehe
@daisy - mmg prihatin daisy ni

Related Posts with Thumbnails