sponsored by

Wednesday, October 13, 2010

Stori Mori Konsert Reunion AF8

Kalau bukan sebab terkejar nak pergi Konsert reunion AF8 kat Stadium Putra Bukit Jalil, confirm aku tau la apa yang berlaku malam tu selain event besar majlis perkahwinan Datuk Dr Sheikh Muzaffar Shukor. Live lagi tu kat tv3...mesti semua orang awal2 dah dok tercongok depan tv...tak sabar nak tengok wedding of the decade...

serius aku tak tau ketika orang sibuk berebut nak terkinja tengok reunion bekas pelajar AF8 ...rupanya ada tragedi sedih kemalangan ngeri di Simpang Ampat hari tu...Alfatihah kepada keluarga mangsa tragedi...mesti trauma nak naik bas lepas ni...



habis konsert masa ni la orng sibuk nak ambik gambar...ada banyak lagi yang cantik dan jelas tapi kat dalam henfon lain...

Malam tu ada banyak lagu soundtrack filem dalam dan luar negara dinyanyikan mereka. Ada lagu Jaiho, Kuliah Cinta, Mamma Mia, Puntianak Harum Sundal Malam dan macam2 lagi.
Nak dengar lagi Shahir nyanyi lagu madah berhelah, tragedi Oktober gandingan dengan Mawi, Stacy (jahat), Aizat (kau pergi) dan Hafiz aku tak ingat lagu apa.

Paling hapepning dan tersangatla gamat bila Shahir berduet dengan Adira lagu Lagenda Budak Setan. Kejutan bila Cikgu Adnan Abu Hassan siap menari lagu Awas bersama dengan Norman KRU. Linda Jasmine pun menari sama lagu hindustan.

dah gelap...ramai dok beratur nak masuk...aku baru je sampai sebab member aku col pun dah pukul 5pm soh ambik tiket...dia sms awal tp aku tak tengok henfon...nak tak nak pergi la jugak...saja nak tengok sebab ada Stacy, Mawi dan Aizat.
Hafiz pun ada malam tu.


siap bawak adik lagi..tiket lebih...

dapat tiket kat arena memang best la sebab dapat dok depan..malam tu aku nampak ada shila OIAM..tak tau la dia bagi sokonngan kat sapa. Ramai gak la artis yang datang.


jadi kalau nak tonton Konsert Reunion AF8 tayangannya pada 6 Nov 2010
di saluran 104 jam 10.30 mlm


pengacara malam tu Sarimah bersama Ray dan haniff (ERA)..ops..Shahir pun ada juga jadi pengacara sekejap...siap kena buli dengan sarimah...


ps: tq sue for the tickets..sori tak sempat jumpa...got to rush back

5 comments:

sha a.s said...

6 Nov tu b'day Sha tu....hehh!

Zaer!! said...

Wah! Sonok ke g tu? dapat sign x??hehe

ardinihumaira said...

seronoknya dapat ke sana.. dni teringin nak tengok stacy :D

suzzsuzie said...

@sha.a - mmg sempena bday sha la tu dorg buat recording tu..hahaha
@dini - dh byk kali tgok stacy perform life..best
@zaer - tak de maknanya sign2 tu..budak seklh bolehla wat cam tu..

etomyam said...

menarik dan best tu, kena tunggu bulan 11 nanti le...lamanya

Related Posts with Thumbnails