sponsored by

Saturday, October 23, 2010

ANAK JEPUN

merah kat pipi tu mommy kata `love bite'
bila anak-anak dah besar mulalah berangan nak ada baby...tengok anak orang sibuk la nak dukung, tengok orang pregnant mula la berangan...comelnya kalau aku yang pakai baju mengandung tu...haha..ye la anak bongsu pun dah 5 tahun...

semalam pergi rumah adik ipar pun sibuk dok snap raisya situ sinin...comelnya raisya ni..macam anak Jepun....macam aku kecik2 dulu je...tapi masa kecik dulu aku tak makan cheese, aku cuma makan bubur nasi yang dilenyek2 dengan sayur dan karot...tapi raisya ni faveret dia makan cheese...sama macam orin...kalau 1 paket tu sekejap je abis..

raisya ngan daddy dia..tengok la rambut si tembam ni...macam rambut aunty suzi gak...rambut ni faveret masa study dulu...member2 panggil rambut aku `mangkuk tomyam'...raisya dah kurus sikit sebab selalu demam2 sejak balik Mesia ni..dulu semangat je...tangan berketak2 macam ayam cucuk...

raisya's mommy ...farah

biras aku ni....kalau nak tengok gambar raisya yang tembam-tembam boleh jenguk blog farah



`mommy..tiena nak baby...'

12 comments:

ardinihumaira said...

comel betul. rasa nak cubit pp dia :D

Heidi Shafiq said...

geramnye.. dpt ciom pipi die best ni.. :)

diana said...

comel nye..
gigit pipi kang..!

Zezebel said...

Cumil.
Mama dia jepun juga ke? Ni keluarga dah mix-mix ni....

suamihanyisterizuki said...

a'ah mcm jepun jugak...dgn rambut hitamnya tuh potongan dia pon mcm jepun kan...huhuuh gerammm, geget sikit...

Sidratul Muntaha said...

comel,comel.
anak jepun sungguh!

aramis2177 said...

kak suzy: disebabkan ada darah siam tuh kot yg muka cha2 ngan aunty suzy ni ada iras2...hehehehhee.....

suzzsuzie said...

@dinie@Heidi@diana - cubit dan gigit..memang tu je la selalu dengar, sbb tu kena gigit nyamuk kt pipi yg gebus tu

suzzsuzie said...

@zee - mommy dia bukan jepun..mommy dia org kdah..siam mari pnya la..masa kecik mcm ni la mommy dia

@hany - fresh lg tu..tok mama dia potong...rambut hitam lebat

@sidratul muntaha- jepun ada korea mari pun ada...

suzzsuzie said...

@farah - haha..tang pipi tu confirm sama...

Eyriqazz said...

tahniah..anda pengomen terbaik http://www.eyriqazz.com/2010/10/pemenang-komen-terbaik.html

Tomato Gurl's Life said...

comelnye..geram tgk..rs nak cubit2..hihi..sebijk cam anak jepun :)

Related Posts with Thumbnails