sponsored by

Sunday, October 24, 2010

MY RAYA MOMENTS - CONTEST

Ini contest la...penganjur sendiri, Bro Eyriqazz kata tarikh tutup 31 Okt 2010...masih ada masa lagi...bukan nak berangan sebab aku tak raya tahun ni..abah masuk hospital...sakit kanser..sedih

Terimakasih bebanyak la kepada Eyriqazz dan penganjur bersama MySuperKids, Viruspadu , LittleKidsPhotography , Fitrihadi , dan special additional by Redmummy.com (rm150) dan Denaihati (rm200). Thank you sponsors

Inilah pic `My Raya Moments' tahun lepas yang aku paling suka...sebab aku berjaya menghasut incik suami memakai baju melayu siap bersampin pink...satu family pink...jangan jeles ye viruspadu.

yang lelaki memang tak puashati sebab dorang kata bangla je pakai pink....aku wat derk..puas siap nak frame lagi

jemah-jemah tak sabar nak makan carrot cake...

lagi best bila dapat makan carrot cake sebab birthday chiko jatuh 200909...sampai bila2 takleh lupa..dan tahun tu jugak chiko sefamily raya sini...last year puasa dan raya kat London. Yang dok mendongak tu Farah yg tersangat bangga dengan tiba2 muncul depan pintu cakap nak raya kat Malaysia..tak sanggup nak raya kat Jeddah..hahaha..

model-model wanabe tak habis-habis posing...yang baju merah tu nak lawan redmummy katanya...nak jadi model LittleKidsPhotography boleh?

superkids betul budak-budak ni....boleh menganyam dan menjahamkan sarung ketupat...habis daun nyor ni..


siapa kata Malaysia dan Indonesia tak boleh ngam....best la moment ni sebab sambut raya dengan jiran...kita serumpun dan bersaudara....PEACE
my raya moments with my long lost bestfriend, along..memakai baju pink ni...tak jumpa sejak grad ... yelah..15 tahun terpisah ..jejak kasih la

jadi kepada anda yang masih rasa teringin nak join contest, senang je syaratnya:

1. buat satu entri bertajuk my raya moments. sharelah gambar kegemaran anda untuk kenangan raya terindah/lawak/apa saja yang anda rasa menarik hati. tak kisahlah letak 1,2 atau banyak. Beserta description. Gambar mesti original, tak boleh photoshop, yang diubah tak diterima - DONE


2. Sertakan sekali ayat ini, my best raya moments adalah anjuran bersama mysuperkids, Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional by Redmummy.com (rm150) dan Denaihati (rm200) -DONE

3. Last but not least, komen di entry dengan permalink sekali -DONE

4. tarikh tutup 31 Okt 2010 -DONE

5.boleh share permalink contest kat facebook..upload gambar kat FB Enriqazz dan like la...suruh kawan2 like like k. (DONE)

6.oops....jangan lupa vote eyriqazz for MySelangor Story Contest - VOTED


GUD LUCK

3 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck kak :)

suzzsuzie said...

tq dini..suka2 je ni...

Eyriqazz said...

salam..thanks join contest..dah diuploadkan di FB juga..

Related Posts with Thumbnails