sponsored by

Thursday, October 14, 2010

SUKAN KOMANWEL KE-19 DAN CERITA KONDOM

Lepas tonton badminton final kat RTM 1 aku pun mula la membelek kot ada facebook Sukan Komanwel yang sedang berlangsung kat Delhi sekarang ni....

Puas godek tak jumpa-jumpa..yang ada cerita kondom ni...best jugak cik kiah baca ni...nak share jugak la dengan orang lain...mesti korang teruja kan bab-bab kondom ni..hehe

jom....

mStar Online : Tandas Sukan Komanwel Bersepah Dengan Kondom Yang Telah Digunakan

Apapun tahniah kepada skuad negara yang setakat ni berjaya mengutip 11 emas setakat ini...badminton tok sah cakap la...memang hebat dan tak dapat dinafikan lagi...cuma hoki negara..tolonglah...sedihla dengan dorang ni...ops..dah 12 emas la....yeay

okay..nak sambung tengok badminton lagi...nak tengok perseorangan wanita pulak...

5 comments:

Liza said...

dah melebihi target kan for our contigent, kalau dapat lebih lagik ler best

suzzsuzie said...

ye la liza..target 10 je..

DKosongLapan said...

sayang mew choo kalah...padehei mate 2nd set tu dah bulih menang.....tapi ok laaaa 12 emas

suzzsuzie said...

ye la..dok tunggu kot dia boleh pulun gak...tapi takpe la tak harap sangat mew choo tu

alinac lover said...

aik kondom tu tuk wtpe??

Related Posts with Thumbnails