sponsored by

Tuesday, October 19, 2010

SAYANG...dia murtad

Rianti Cartwright ni memang cantik dan tak de seksi meksi lagi terseksa...muka dia memang lembut dan ayu....lebih kurang macam Diana Danielle la kalau kat Malaysia ni...

aku suka sangat tengok dia dalam Ayat Ayat Cinta..tak kirala filem ke drama dua2 best dia berlakon....kira penyeri la bila tgok ada aktres cantik kan

Ingatkan dia ni non-Muslim sebab tu aku respek abis bila tengok dia melakonkan watak wanita muslimah dengan jayanya...ye la...nama pun Cartwright tapi memang susah nak agak sebab mostly dorang ni mix blood...

rupanya dia Muslim dan sekarang telah memeluk agama kristian dan berkahwin di sebuah gereja di New York. erm sayangkan? kenapa la sampai macam tu sekali...

layan lagi gambar Rianti...sangat gorgeous

ingat tak watak Aisya dalam ayat-ayat cinta?

macam Bienda pun ada gak

ps: sebenarnya tak heran sangat pun pelakon Indonesia bertukar agama...kahwin tanpa bertukar agama pun ada...
**gambar sumber google**

4 comments:

DKosongLapan said...

sayang....... keghane cinte...... agame letak tepi....

darkbatman said...

sygnyaaa... adoi.. nape laa bertukar..

NaniRostam said...

Salam.sama macam broery dulu...mati sebgai kristian....mereka adalah antara orang-rang yang sangat rugi....nauzubillahiminzalik.

alinac lover said...

ala..tetiba saya kecewa :(

Related Posts with Thumbnails