sponsored by

Wednesday, October 20, 2010

Kenal ke Bro Mark Zuckerberg

Sori...ini bukan Zuckerberg pengasas Facebook yang dah berstatus billionaire tu...ini ialah fren request yang aku belum approve lagi...agak2la kalau nak suruh orang approve pun...

dahla taknak pakai nama sebenar...ini belum lagi unta, kambing gurun malah tapak kaki pun ada...aku ignore je...

inilah filem as a tribute to Mark Zuckerberg

beliaulah yang banyak berjasa mangubah diri anda ketika ini...kenapa...
*boleh tambah kenalan - takde la jadi kera sumbang, sekurang2nya ada gak kawan kat alamaya

*gather2 - kawan lama yang terpisah sejak tadika boleh kumpul balik,,,,ramai dah yang dok buat reunion...jumpa dulu comel je...jumpa the next 15 years rupanya bertambah comel dan gebu..sebab tu aku malas nak gather2..

*boleh berkawan dengan artis - celebriti sekarang ramai dah ada fb..tak kisahla 100 kali antar komen pun tak pernah berjawab..janji fren list..artis...

*boleh berkebun - tak payah keluar peluh...masuk je farmville...bela la berapa ekor lembu, kuda, ba alib ba ya...beli banglo bagai..tanam segala macam pokok...boleh buang masa

*jadi usahawan - tagging je gambar2 barang yang kita nak jual...mesti ada yang berminat...dalam seratus tu mesti sangkut paling ciput satu...aku la tu

*boleh komen2 status orang...kadang2 perasan jadi kaunselor

...banyak sangat la faedahnya....panjang cerita nanti...jadi sebagai mengenang jasa pencipta facebook ni maka elokla ramai-ramai ke panggung.... cam best sebut panggung...11.11. 2010...

agak2 nak tiket percuma boleh cuba nasib antar slogan kat nuffnang...sori takde link...login je la ye?? tak rugi tengok sebab aku gerenti citer arwah Datuk sosilawati yang nak difilemkan tu takleh lawan citer ni...walaupun sama-sama kisah benar...hehehe

banyak jasanya kepada masyarakat di seluruh dunia...yang positif la bukan negatif macam kes cerai berai, putus cinta gara2 fb tu belakang kira....

ps: tapi aku suka gak fb sebab boleh chat percuma...tak payah nak sms nak buat call kalau nak tya khabar...tp YM lagi better...invisible pun leh chat

2 comments:

nadia said...

kak suzie,
tau xpe.
ym invisible lagi best...
tp, facebook ada farmville. sng citer, 2 2 best... =)

ardinihumaira said...

wahhh ada tribute :D

dni lagi la tak on ym pun ;p

Related Posts with Thumbnails