sponsored by

Friday, October 15, 2010

BUDGET 2011

`Budget Oleh Rakyat' itulah yang dikatakan oleh Perdana Menteri kita...tapi aku cuma tak rasa excited sangat nak tunggu budget tahun depan yang akan dibentang sekejap je lagi.

Berapakah peruntukan kerajaan yang akan diumumkan oleh Dato' Seri Najib nanti? Yang aku tahu biasanya budget ni memang selalunya dinanti oleh kakitangan sektor awam...nak tunggu pengumuman bonus intensif itu ini, saguhati sebagai penghargaan kerajaan...macamana dengan golongan macam aku ni ye..

Apapun semoga budget 2011 ini memberi impak yang terbaik berbanding daripada yang sebelum-sebelum ini..

aku cuma berharap agar ada peruntukan untuk meningkatkan mutu jalur lebar internet di negara kita...

ps: tak sabar nak tahu intipati budget belanjawan 2011 ini

2 comments:

sha a.s said...

alhamdulillah..dpt gak 500 utk sha+suami..syukur

suzzsuzie said...

huhu...dah 1k kalau husband & wife..untung org gomen

Related Posts with Thumbnails