sponsored by

Monday, August 2, 2010

Perempuan Melayu? Not My Taste

kawan aku...melayu jer...
google : seksi macam ni baru taste dia

google : perempuan US
rambut blonde..hidung mancung

Tau la aku belajar kat sini je...Malaysia tanahairku....aku tak kisah orang cakap aku grad institut tipu melayu ke apa....tapi jgn la dok kutuk2 sangat orang dok study kat sini.

Paling cikai pun kalau nak study kat Malaysia ni belajarla kat Lim Kok Wing...tak main la IPTA ni semua....kalau nak best lagi gi studi kat US sana....

Orang US bagus..open minded...suka kalau time summer tak macam kat sini....pompuan sana cantik2...hidung mancung....sebab tu I tak suka ambik orang Melayu kerja...kalau nak kerja sini pun mesti cun..tak leh pakai tudung...tak de selera nak tengok....
Orang Islam ke apa dia ni...cakap ikut sedap mulut je...sah2 dengan janggut ko yang panjang...nama ko mr faisal ingat orang tak tau ko bangsa apa....

Skirt labuh tak main, mesti atas paras lutut...nak keje sini kena kulit putih melepak...i like chinesse look....muahhaa..aku pasang telinga lagi...sambil tengok beberapa kerat perempuan melayu yang kerja kat situ....sorang gemuk pakai tudung...sorang lagi kulit putih lengit...

Keje sini kena pandai cakap orang putis....i tak suka my staff cakap melayu hokay? nasib baik
aku bukan staff dia...dengar lagi...bla..bla...bla....

Orang lelaki ni tak boleh takut bini...tengok macam i, girlfren keliling pinggang, handphone i tak pakai satu....kalau pasanng pun student Lim Kok Wing je..baru ada standard....tiba2 aku rasa cam nak muntah hijau....

Lebih kurang dua jam bercakap...aku mintak diri....turun la dan terpandang seorang perempuan berkulit hitam manis dan memakai tudung sedang menunggu di luar kereta....manis gak la orangnya...sopan gitu

Sebelum beredar aku sapa perempuan itu...maklumla..parking kereta sebelah je....then tetiba faisal aka mat saleh celup itupun turun...

Ops...perempuan itu pun bgtau aku...that's my husband...jangan dengar sangat cerita dia....masuk telinga kanan keluar telinga kiri je....pesan perempuan itu lagi

isyk....menyesal aku dengar cerita dia tadi...manusia hebat atas muka bumi ini....bluek...

ps : ciss...nape ko tak kahwin dengan perempuan cantik, berhidung mancung, brambut blonde itu? ke dorang tak nak kat ko....

19 comments:

Stargone said...

haha!! biasa la tu, cerita mesti mau gempak. hahaha! :D

diana said...

bodoh ke ape lelaki tu..
becakap mcm dak terejal je..
kalu aku kat situ aku cakap je
kuat2.."lu jantan bingai ke ape?
mcm bodo je ayat lu.."

marah betui aku dengan lelaki
kurang didikan mcm ni..

ozzy said...

selera setiap orang tak sama..muka cantik tapi perangai buruk apa gunanya.

etomyam said...

hahaha, bebelan pagi-pagi ni. dunia semua tu, kejap aje bestnya hahaha

suzzsuzie said...

stargone : benci kan..kalau budak2 remaja ckp gempak2 mcm ni kita fahamla

diana : dia ni mmg lelaki paling bingai abad ni...bangga gila dgn US...hari2 cerita tak muak2...geram nak sepak je bila dgr cerita dia

ozzy: suka kutuk pompuan melayu dia ni...mak dia pun org melayu gak

suzzsuzie said...

e tomyam : mmg sekejap je...lelaki jenis apa pun tak tau

Sidratul Muntaha said...

ahhaha.
gelak gile ni suzzsuzie
adei.
sengallah.
ade ker lim kok wing tu pandai insttitut tuk org pndai?
adeii..
sengal.
ahahaa..
cakap tak serupa bikin!

suamihanyisterizuki said...

ahahaha,
eiii xbersyukur langsung...
nauzubillah mintak jauh kan...ameen..

suzzsuzie said...

sidratulmuntaha : bangga gila dengan Lim Kok Wing tu...org lain belajar kt IPTA ni sumer bodoh...

suamihanyisterizuki : kesian kat bini dia je

s1t1 2uL41k4 said...

nape akak tak lempanag je dia tu? haha

mommyYen said...

tahan jugak bini dia tu kan suzz...bini cantik ada tp berangan nak pasang perempuan lain..

☻UsaGi NaNa☻ said...

hihih...singgah!best la citer akk nih..hahhha...nsb bini die memahami..haahha~

Ridhuan said...

haha practice belakon kot..

alinac lover said...

hahaha..siot btol faisal tu ek

miZz_nizZ said...

bajet bagus die ni

kak ina kl said...

dia suka berlagak ajer tu..biasalah org lelaki..

suker mkn laksam kelantan tapi malas nak buat..sebab yang makan akak seorang ajer

Liza said...

ceh! ini macam punyer org pun ada ke?

Banana said...

Eh sama lah dengan perempuan melayu. Mana kelas lelaki melayu. Lelaki mat salleh suka kat kita sbb kita exotic. Ada ke minah mat salleh yang suka lelaki melayu? Pindah lah kau kat US, sampai ketua tak akan ada minah mat salleh yang suka kat kau. Please lah, kau complain pasal perempuan melayu kau ingat kau besar sangat ke kat bahagian bawah tu? Tak ada pulak kitorang nak complain. Kan kan? Tak sedar diri punya jantan :p

Banana said...

Eh sama lah dengan perempuan melayu. Mana kelas lelaki melayu. Lelaki mat salleh suka kat kita sbb kita exotic. Ada ke minah mat salleh yang suka lelaki melayu? Pindah lah kau kat US, sampai ketua tak akan ada minah mat salleh yang suka kat kau. Please lah, kau complain pasal perempuan melayu kau ingat kau besar sangat ke kat bahagian bawah tu? Tak ada pulak kitorang nak complain. Kan kan? Tak sedar diri punya jantan :p

Related Posts with Thumbnails