sponsored by

Tuesday, August 17, 2010

Almond London


Almond London ni memang crunchy....harga rm13.00 per bottle....28 pieces

this is my 1st time selling kuih raya via internet.........last year ada la juga tolong kawan jual tapi i juz text all my frens promoting the kuih raya....

Semalam my fren datang rumah asking whether i can help her doing some on-line promotions for her Almond London...okay..no problem at all...cuma i tak tau la camane sebab kuih raya ni takkan nak caj delivery order pulak kan...better orang beli kat luar or just order daripada member2 sendiri....that's only my opinion k...sila jangan terpengaruh ye.

Anyway...i'll do my part okay? baik hati punya kawan ni.....


kalau pergi carrefour Xtra boleh cari brand Mak Anjang....nak order dengan i pun boleh tapi kena ambik sendiri ye...or else order la banyak sikit baru boleh antar....tapi tak rugi beli banyak bekas...murah lak tu..leh bagi mak mertua, mak sendiri, sedara mara, sendiri punya termasuk la yang ada girl fren tu...bila lagi nak tunjuk sifat murah hati anda tu........

Salam...sila order ye...
hp: 017-340 1008 (jangan col malam2 ye)

5 comments:

Yuni Aisyah said...

nampak sedap je Almond london tu...terliur lak yuni tgk..grrr...ish2 jgn2 batal lak pose nnti..haha..=P

umah sis area mane.??

mommyYen said...

adoii mommy..cokelat lagi..nyum nyum nyum..

etomyam said...

wah murah ni, almond london memang popular, pegi raya je kat mana-mana rumah, mesti ada

Fyzal said...

nampak lazat sungguh almond london ni kak. macam betul2 dtg dr London. :)

Fyzal's Latest Entry
Penduduk Marah Bantuan Lewat
Anak OKU Pun Dibalun
First Match Motivation

suzzsuzie said...

yuni : semua pun terliur tgok almond london kan
mommy yen: apa lagi..coklat la...budak2 suka
etomyam: ye..i pun perasan..semua rumah ada tp kira kuih moden la...
fyzal : tak pyh dah gi London ye?

Related Posts with Thumbnails