sponsored by

Sunday, August 29, 2010

INI PUN BOLEH TERGODA

Seriouslay lately ni memang panas gila membuatkan tahap kekeringan tekak dan nada ringtone
dalam perut agak tinggi...

Entah macamana tadi si kecik Orin mintak i buat something for her....dia kata lapar gila...padahal
dah makan roti sandwich dan minum 100plus....aik...mengalahkan orang puasa pulak budak ni..

Then i tanya la nak makan apa...dia kata buatlah apa2 mommy...goreng keropok ke....otak
yang tak berapa rajin ini memang takleh nak pikir benda yang kreatif sikit akhir2 ni.......at last i cuma capai maggi.....

dengan bau yang harum tu....tiba2 i terasa semakin lapar....giler..........padahal cuma

maggi kosong yang dicampur dengan mix vege je...Orin dengan bangganya.....
macam budak2 pulak i rasa........tapi takde la apapun.......


hahaha....

6 comments:

diana said...

megi tu kalau bulan tak
posa pun dia memang
menyelerakan..
hehhe..

sonata anak kancil said...

sabo-sab0....semuanya boleh jadi sedap !

aramis2177 said...

kak suzy: maggi ni kalau di'oter' mmg sedap jadinya!!!!! mujuq tgk malam2...kalau bukak siang tadi mau meleleh gak ayaq liuq nih!

suzzsuzie said...

diana :sedap cuma takleh amalkan selalu
sonata : hehe
farah: tu la pasal..belum masuk telur bagai

kak ina kl said...

bila bulan puasa ni..tenguk air paip pun macam air sirap.betul kan banyak sungguh dugaan

suzzsuzie said...

haha...ye ak ina...tersangat setuju...

Related Posts with Thumbnails