sponsored by

Thursday, August 5, 2010

CommentLuv Buat Hal


Commentluv ni selalu buat aku pening....hari tu update tak keluar. Sekarang ni latest update tak keluar. Bila komen kat blog orang lain asyik keluar entri lama je....

so aku pun login, pas tu edit profile...ada default kat feed URL. Lepas tu check balik testing komen kat blog orang lain still problem tak setel....last sekali aku pergi kat member to unban URL...keluar perkataan ` not ban URL...

pening...baru jap tadi aku jenguk balik nak bagi komen dah setel....erm....Alhamdulillah...selalu juga ada masalah commentLuv ni...heran ye

5 comments:

mummynana said...

dier pening kejap... :)

¶A.K.I¶ said...

tak paham sis!
tak penah taw pong! hahaha

Amir Izzat said...

hurm..ye ke? biasala tue..memang kan jadi gitu...nanti ok ar..hehe

ardinihumaira said...

dni selalunya tak dapat tinggal komen pada blog yang guna comment luv ni time tenet slow. huhu

etomyam said...

nak kena selalu check 'banned url' kat dalam setting dia tu ...rasanyalah

Related Posts with Thumbnails