sponsored by

Monday, July 5, 2010

Mana Komen Ni....


Pelik betul la...banyak pulak sua suey ka morning aku hari ni....pasal blog pun buat aku bengong sekejap...yang complicated memang la aku lambat nak catch up..version itu la...version ini la...aku baca tersangat la tak faham....


Tapi yang heran bila benda semudah komen tu pun boleh hilang... aku sedih bukan sbb ada banyak komen pun kat blog aku ni...tapi aku dok perah kepala otak sejak pagi dok pikir adakah aku tersalah tekan apa2 yg tak sepatutnya...


Erm...nak mintak tolong kat sapa la nak tgok benda alah problem aku ni...

7 comments:

Anonymous said...

hello, nk try bagi komen nie.. berjaya tak? jgn pening-pening okay. chill babe!


mucho loves,
sal

ardinihumaira said...

ha ah komen banyak hilang. ramai blogger ngah sedih ni huhu

suzzsuzie said...

woley2...tengkiu babe...yours keluar...org lain pyer tada...erm...musykil2...u r so special dear...ehheh

etomyam said...

salam, ni ada ni, ok jer testing dari estet saya ni... hehe

wanie said...

hehe..wani pn smlm kes mcm ni jgk..geram jeee mcm die main nyorok2 ngn kite..tp, dh mncul smula dh komen2 tu..heee^^

suamihanyisterizuki said...

komen komen komen...hihihi dah ada komen nih...rsnye bukan slh akak kot, blogspot ade problem kot...

suzzsuzie said...

etomyam: klu wordpress mesti ok...sy rindu komen dari etomyamla ni...
wanie : aah...kelakar entri wanie psl komen tu...
suzmihanyisterizuki : tu la baru tau..ingtkan salah sendiri..almaklum buta IT

Related Posts with Thumbnails