sponsored by

Wednesday, July 7, 2010

Bukan Lesbian La...

malunya....




Biasa la buka fb ada fren request.... nama siap tulisan jawi lagi..tgok ada mutual fren so aku pun accept la...

Lepas accept terus si lesbian tu komen kt gambar aku....sangat le menakutkan komennya itu...terus aku delete..tak tau la berapa ramai kawan2 fb aku yg nampak..tak pasal2 nanti dorang ingat aku ada affair dengan makhluk ni....selisih malaikat 44.


Siap inbox macam2 pulak tu...gambar2 aku pun dia komen jugak..siap kata tak sabar nak tengok aku buka baju...gila ke apa...buat penat aku je nak delete semua komen2 dia tu...uwek..

Tak habis kt situ, hantar invitation join group fb Hot Lesbians pulak...

ps : isyk....sakit kepala aku sekejap...

11 comments:

suamihanyisterizuki said...

erkkk ye ker? ishhh pas ni kena hati hati kan nk approve org nye req kan...

mommyYen said...

aie..suzz,seram eh.apa kata u report as a spam..gila btul..

aramis2177 said...

uishhhh...seram aih baca! ada gak ehh mcm tu kat FB! aduhhh...mintak simpang laa...mmg memalukan laaa!!!

ardinihumaira said...

lorrrh buruknya pangai minah tu... meh dni babap dia... ape la nak tengok orang bukak baju.. bukak pelempang kasi kat dia baru tahu. huhu

suzzsuzie said...

@ suamihanyisterizuki -mmg kena hati2 even dah ada mutual fren sekalipun.....
@ mommyYen : i remove dia tp i bkak la fb yg dia invite tu...grrr..

suzzsuzie said...

@ farah - ada la ni...nama tulih huruf jawi...dh buang dh..
@ ardinihumaira - bukak silat sekali..hehe

etomyam said...

halamak, guna tulisan jawi konon nak kasi imej islamic tu..bahaya betul, masalah psikologi ke dia? ...huhu

misyamissyou said...

akak, lain kali tgk dulu sape sblm approve..fb ni bhye lain mcm, w/pn de mutual fren..kalau rase cam ngok ngek, akak ignore je..

suzzsuzie said...

mcm2 manusia ada skg ni...mmg kna lebih hati2 lepas ni

Fyzal said...

bahaya2... mcm2 kat fb.. benda bukan2 banyak sgt...

suzzsuzie said...

tu la makin boring dengan fb ni

Related Posts with Thumbnails