sponsored by

Friday, July 16, 2010

Kek Lapis Sarawak

Aku bukan orang Sarawak tapi aku nak promosi kek lapis Sarawak kat sini...maklumlah..nak tambah pendapatan sempena raya yang dah tak lama dah ni....jadi kepada sesiapa yang berminat nak order kek lapis ni bolehlah contact aku nanti...details di bawah yekek lapis ni di potong kecil2 je sbb kek ni mahal...hehe..org sarawak makan dan minum dengan air gas
Ops...ini kek lumut..suku sakat kek lapis jugak...cerita kek lapis ada di bawahSekarang ni sesiapa yang nak beli kek lapis Sarawak tak payahla pergi sampai ke Sarawak...kalau dulu rasa nak makan kek lapis ni mesti kirim dengan member2 yang ke Sarawak...


dipek kecil2 & dijual pada harga rm15 utk 300 gm...tak mahal kan? bila pek kecil2 macam ni bolehlah beli lebih utk mak mertua, mak sendiri dan sedara mara jugak

kek lapis masam manis...ada letak gambir..tp bukan gambir sarawak tau

kek lapis oreo cheese..sedap ada rasa cheese dan ada biskut oreo

kek lapis limau purut

double choc
kek lapis tiga rasa

kek lapis aiskrim soda

sibuk membakar kek di dapur...sbnarnya aku tak reti...jd helper je
Dayang tokey kek lapis dgn student..ada juga bukan student...dayang ni my bestfren, tp aku promote kek lapis dia bukan sebab dia member aku tp sebab kek dia memang best..


Untuk tempahan :
Add me or inbox di FB Suziharjuta Shaari
atau contact my hp : 017- 340 1008


ps : Kek Lapis Dayang ni memang dah sampai hingga ke luar negara...jadi apalagi?
ops...kek Dayang menggunakan 100% butter dan tiada bahan pengawet...
































































































































8 comments:

etomyam said...

menarik, nak kena tanya mrs tomyam dulu ni

ardinihumaira said...

nyummmmmm! heaven dapat makan kek lapis sarawak

mommyYen said...

saya pun sma suz,everytime ablik kmpung mesti tapau kek lapis ni,dsini kmi org order dri bakery saja..harga pun hampir sama

suzzsuzie said...

etomyam : sila2...tgok2 aje pun takpe
dini : mmg sdap klu makan sikit2 sbb keklapis ni mahal..kena nikmati betul2..hehe

ummiross said...

tq singgah blog,kalau berminat nak jd ejen batik sarong tu,email ummiross,harga borong akan diberitahu dlm email,kena ambik sekurang2nya 12.anyway kek lapis mmg sedap...

suzzsuzie said...

boleh..minat jugak tu..nnti sy email...

Fyzal said...

kek lapis sarawak.. beshnye.

iddinm said...

aku pernah makan kek lapis Sarawak beberapa kali...ianya memang enak..
dan satu yang saya suka lagi ialah kek ini tahan lasak..tidak mudah basi

Related Posts with Thumbnails