sponsored by

Tuesday, September 28, 2010

JANGAN BORING...RAYA LAGI NI

Hari Raya..hari yang mulia
penuh bererti kepada kita
tua muda miskin dan kaya menyambutnya dengan
Gembira....

berhati2 di jalanraya...*ops cukup...*

Makan..makan dan makan lagi...yeay...bila nak habis ni?

buat masa ni...untuk seketika sila abaikan diet anda ok..tak bestkan kalau pergi rumah terbuka pas tu kena cakap kat tuan rumah..i on diet sekarang...ada mineral water tak..sky juice ke apa....
sungguh tidak sopan betul tak..nak-nak time tu ada lemang, rendang, sate segala...atau tergamak ke cakap i datang ni nak ambik bau je?
erm....

lagi tak sampai hati nak cakap i datang ni sebab nak snap2 sikit sebab i nak upload kat blog...kalau ada fb akaun i boleh gak tag u...amacam?

Jadi silalah berkunjung dengan niat mengeratkan silarurahim sambil bermaafan...manalah tau dok smash orang kat dalam fb tu kot member terasa hati ke apa...

akhirnya baru snap2 ngan tuan rumah...azie yang kecik molek orangnya...satu kapal ni....orang pasir mas tapi kenal kat fb...best kan fb tu sebenarnya...sapa kata fb tak bagus...good & bad is from u..it's your choice anyway....

consider gathering jugakla dengan member2 lama since member2 dia ada pulak member i..most of them ex student Naim Lilbanat & UIA grads...what a small world...

the menu: ada laksa kelantan (homemade cooking by chef azie), nasi beriani, mihun sup, nasi impit, sate dan macam2 lagi....sedap atau tidak sila sila rujuk pinggan atas meja...
malam pulak ada BBQ kambeng...azie tak cakap sebab takut i duduk kat situ sampai malam kot...
and lastly...family azie..i dedicated this to her...gambar credit to her fb...makcik selendang coklat tu mak dia tak silap...masih lawa lagi...hehe

4 comments:

Zezebel said...

Masih mood raya lagi ke?
Apa beza laksa kelantan dengan tempat lain ye?

kak ina kl said...

salam...aduhai camner nak diet..tiap=tiap minggu ada ajer open house ...gantung periuk dan kuali lah anampaknya

suzzsuzie said...

zee: laksa kelantan kuah lemak putih..boleh makan dengan laksam gak

kak ina: tu la pasal..cuma weeknd ni je sy kena masak...

etomyam said...

pergh...BBQ kambing, next time jgn lupa jemput kita, kita pun Alumni REACH uia jugak hehehe

Related Posts with Thumbnails