sponsored by

Tuesday, September 21, 2010

AZURA....Just AZURA

i pun memang terlupa habis birthdate my twin ni until my lil sista-kazen called me up late in the evening....reminding me...jangan lupa esok birthday kak zura...

kiranya an adhoc birthday celebration since zura pun kerja on that day itself....whatever it is the small gathering must go on.....juz among us...merajuk nanti

Anyway...sempat gak la zura masak2...sempatla buat mihun sup tulang yang pergh!!.........siap ada bergedil tu....


yang penting wajib ado birthday cake...sponsored by sista-kazen ee....blueberry choc cake....this is the 2nd cake...the 1st one dah celebrate a day before among family members.....


akhirnya berjaya disiapkan jugak.....termasuk nasi impit........


ciken wings...pastry...cream caramel


yummy....


kuih raya yang sempat diterjah


juz us....besfrenforever

and...sue...kena balik awal pulak... the busiest person in d world..haha

`HAPPY BIRTHDAY TO YOU AZURA'

ps: anyway thanks dear for the gift...really love it..senyum sampai telinga aku dapat hadiah gak....

6 comments:

alinac lover said...

OH ADA KEMBAR :)

suzzsuzie said...

ye..kembar lain mak pak....org selalu ingt we all ni adik beradik...hehe

kak ina kl said...

salam dan simpati dengan abah kamu..semuga beliau cepat di bedah.

makanan yang di hidangkan memang nampak sedaplah

suzzsuzie said...

tq kak ina...

Azura Ani Salaim said...

Hehehehe, nama dia Azura juga erk? Kirim salam ya, ucap Happy Birthday kat dia )

P/s: malam ni jumpa 2 orang yg sama nama dengan saya, happy ni! :)

suzzsuzie said...

azura wish to azura..hehe

Related Posts with Thumbnails