sponsored by

Wednesday, June 23, 2010

Mana Ada Nama Perempuan???

Seorang teman mengadu...

Dia makin jauh dari I padahal we all baru je kahwin time tu

dah dekat setahun..i kena dok luar dulu...
kena separate dulu nak tengok dia macamana...
Alhamdulillah...sejak berpisah dia dah makin rajin call
malam ni abang nak jumpa (excited giler kawan aku ni...siap tepuk2 tangan lagi
Now...minta apa semua dapat..mintak laptop dapat..nak buat hair extension pun dia
support...sebut aja nak apa...i happy gila ni kak...

Then....dia kata...

I ingat nak balik rumah la lepas ni. I nampak dia dah makin sayang I (nada menyesal)
Lagipun rasanya I yang dah buat silap...may be ...may be I tak cukup baik selama ni.

dari dulu sampai sekarang I check henfon dia tak ada pun dia curi2 call perempuan ke, sms
perempuan ke...Alhamdulillah...


Teman2 rapat semua lega...


*********************************************


lepas 2 minggu balik rumah...


I nak divorce...dah failkan kes...
Kenapa????
Dia ada konfron dengan I...
Dia ada kekasih gelap........
ZARUL...
hahh???

patutla..sampai kiamatpun ko check memang takkan ada nama perempuan sbb dia tak minat...

ps: sorry to hear that news my fren...pity you....semoga mendapat jodoh yang baik selepas ini

5 comments:

Nurul chumel said...

gay??what the XXXX...........
i mmg x suke homosex!benci!dilaknat Allah!

suzzsuzie said...

haah...dah kahwin baru tau citer...

Izan Ishak said...

astaghfirullah...tp lebih baik berpisah kalau dah tau kisah sebenarnya~

Anonymous said...

kesian dgn isteri. terpaksa mengalah walaupun bukan salah dia. huhuhu

sal

suzzsuzie said...

Izan Ishak & sal : kesian kan? kahwin setahun gak tu

Related Posts with Thumbnails