sponsored by

Sunday, June 27, 2010

Bukan Aida Radzwill Lagi

cantik dalam busana muslimah

Sedap nama baru ni...dulu Aida Rahim..Lepas tu Aida Radwill...sekarang dah tukar jadi Aida Khalida.Nama baru ni lagi sedapla didengar...lagipun tak elok letak nama husband kat belakang...kalau nama bapa kita tak apa lah....

Aida Khalida ni sekarang makin cantik dengan imej bertudung...aku memang minat dia, suara dan tutur katanya tersangatlah lembut...sedap didengar...senyuman dia manis..tak ada cucuk2...

Walaupun sudah bertudung tapi Aida tetap laku...banyak drama yang dia berlakon sekarang ni...tak macam sorang lagi artis tu...dulu macam2 hal berlaku..malas nak cerita...hilang lama gak...tengok2 dah bertudung...Sekarang bila dah berlakon balik dah buka tudung pula....alasan tak banyak offer kalau bertudung...

Tak kisahlah...hal sendiri kena jaga...apapun kepada Aida...semoga dia lebih tabah menghadapi dugaan.......lagipun dia masih isteri Joe Radzwill.....












6 comments:

suamihanyisterizuki said...

a'ah bagushh kan aida khalida nih, smpai la dia brtudung, and dlm cite byk je brtudung...laku jer kan...

tgk bakat laaa kan, kalau dh brbakat...ade je offer tak kesah tudung ke tak, ni slhkn tudung xde offer...

mommyYen said...

cantik dia kan suzz,suka tgok wajah dia ni..

heart~ said...

sian lak ble denga dia pn nk divorce...huhu

suzzsuzie said...

suamihanyisterizuki - orang sekarang tengok bakat...
mommyYEn - i pun suka..lembut & sopan bila bercakap
heart~ tu la bila dapat suami muda..penderaan emosi dia kata

Nur Hidayah Yahya said...

yela tak elok gabung2 nama ni lebih2 lagi kalau gabung nama untuk namakan anak.orang tua2 kata tak elok.nanti berpisah.even baru kapel pon tak elok gabung2..wallahualam..

suzzsuzie said...

i rasa betul la kot..ada kes mcm tu...

Related Posts with Thumbnails