sponsored by

Thursday, June 24, 2010

Kau Pergi

Pagi Jumaat yang indah.

9.30 pagi- on komputer. check e-mail.

inbox:

Suzz, Dhar dah pergi semalam...dia accident habis nyawa sebaik sampai hospital kajang. keluarga dzaa akan simpan Dhar.......pagi ini di Kelang...aku dah call dzaa.......semalam..sebak baru ada niat nak gi tengok mak abah dia dengan dharr bila ko sibuk2 tya pasal dia hari tu


aku terdiam. tak tau nak cakap apa.

memang aku dah banyak kali teringat nak pergi tengok Dzaa, besfren aku masa study dulu. mana2 pegi mesti bersama. sampai tidur pun sama pergi lepak kat rumah mak dia kt Sri Andalas.

Lagipun kt sana ada Dharr..

Lately ni aku ada tanya pasal dharr pada ezah kwn baik Dzaa...dia pun ada cakap nak pergi tengok dharr, mak bapak dia juga...aku siap pesan kirim salam la..merepek meraban macam2..& ada plan jugak nak jenguk kawan aku juga....

tapi bila dapat msg ni pagi tadi........aku tiba2 jadi sedih

Tu la padah bila suka bertangguh...akhirnya aku tak dapat jumpa langsung

Kini pagi Jumaat semakin berawan dan ... adakah hujan akan turun sebentar nanti?

Takziah kepada keluarga Dzaa...semoga roh Dharr Pujangga ditempatkan di sisi orang2 beriman...

Al-Fatihah





Related Posts with Thumbnails