sponsored by

Friday, May 17, 2013

nasi ayam peladang best

Hari tu on the way balik dari Trengganu...i ternampak satu restoran...dah buka ke belum tak taula sebab macam takde org and awal lagi...perut dh memanggil nak makan nasik ayam...
kat area tok bali je.. yang penting nasik ayam peladang ni memang sedap hingga menjilat jari...

Tiena @ adawiah sempat posing takut lupa tempat ni bila nak singgah next time

Orin cakap besttt..

kicap, sos cili dan sup yang pekat..lauk pun banyak

ojim makan dgn berselera sekali...tak pandang kiri kanan

lepas makan...kekenyangan...

p.s: wajib singgah lagi lepas ni



2 comments:

kak ina kl said...

akak pun suka gi jalan-jalan cari makan camni

Cekem Mirza said...

bagus suzi, smangat smangat... last skali saya baca entri mekap sambut menantu... lepas ni bolehlah saya masukkan smula dlm blog list kat wall

Related Posts with Thumbnails