sponsored by

Saturday, February 12, 2011

Pelan Simpanan Menarik Dengan AmCash Guarantee21+

Pernah dengar AmCash Guarantee 21+ tak?

Actually I baru je dapat tahu tentang Pelan Simpanan dan Perlindungan yang sangat best ni....ramai member2 dah start buat simpanan dengan AmCash Guarantee 21+. Dorang bagitau yang simpanan AmCash ni memang banyak kelebihannya berbanding skim yang lain termasuk ASB yang ada turun dan naiknya.

apa kelebihannya:-

1. JAMINAN SIMPANAN MASA DEPAN (persaraan/ pendidikan anak)

2. KEUNTUNGAN BERBENTUK DIVIDEN TUNAI (anggaran 4% - 10% setahun)

3. PERLINDUNGAN PENDAPATAN YANG KOMPREHENSIF (3 in 1)

1. Dana kecemasan 36 jenis penyakit kritikal
2. Dana kecemasan hilang upaya kekal
3. Khairat kematian

4. PENGELUARAN TUNAI TERJAMIN (SETIAP 3 TAHUN)

thn ke 3 = 8% x jumlah perlindungan
thn ke 6 = 10% x jumlah perlindungan
thn ke 9 = 10% x jumlah perlindungan
thn ke 12= 10% x jumlah perlindungan
thn ke 15= 10% x jumlah perlindungan
thn ke 18= 10% x jumlah perlindungan
thn ke 21= 42% x jumlah perlindungan + dividen Tunai/terminal

5. PINJAMAN PENDIDIKAN (maksima rm50,000)

6. PELEPASAN CUKAI PENDAPATAN (maksima rm7,000 setahun)

7. KEUNTUNGAN SIMPANAN BEBAS DARI CUKAI

banyakkan kelebihannya...sebenarnya tak rugi join AmCash Guarantee 21+ ni sebab ia salah satu cara mendidik kita membuat simpanan dengan lebih teratur dan berdisiplin...

nak cerita lebih2 pun i bukanlah arif sangat, sekadar berkongsi sesuatu yang rasanya sangat bermanfaat dan menguntungkan..

Nak tahu lebih lanjut anda bolehlah berhubung dengan ejen yang bertauliah dan dilantik oleh Ambank sendiri...

4 comments:

mzhany said...

kaksue, macam menarik je pakej ni kan...

Anonymous said...

Salam, Am Cash adalah salah satu skim yang terbaik...sy setuju...sekarang ambank ada mengeluarkan pelan baru dinamakan Amlifestyle...yang ini juga byk faedahnya...flexible & mmg besh la...~just lontarkan pandangan di sini ajer utk dikongsi bersama k~tqvm...:P

etomyam said...

wah, pakej baru ke ni, nak kena teliti lagi tawaran menarik tu

kiesya said...

macam menarik bile baca ni...yela skrg ni penting gak kewangan masa depan dan kewangan simpanan kalau ada kecemasan,malang xpernah berbaukan...

www.duniakiesya.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails