sponsored by

Tuesday, August 27, 2013

Happy Birthday Orin Ojim

Event: Besday Ojim n Orin
Venue : PB Salon

HAPPY BESDAY TO U...
HAPPY BESDAY TO U 
HAPPY BESDAY OJIM ORIN
HAPPY BESDAY TO U...   

It is supposed to be a celebration among us as usual...juz family members n few close frens..so sesapa yang tertau tu jangan kecik hati keyy..
Mula2 nak celebrate besday Orin je since Ojim punya besday baru je lepas bulan puasa hari tu..kesian kat Ojim..
all the piccas r not so clear..kamera cap ayam...tetiba kamera buat hal..watsoeverlah...

my love...Orin n Ojim...rehearsal je ni...haha

besday gurl..excited semacam je

nak potong kek nak tunggu abang mie dia...bukan nak potong dengan mami n dedi...hurm....

with my regular customer..diana...tengok la orin da besar anak gajah..

manja dedi...

orang2 di belakang tabir...penting la sangat...tukang tiup belon..tukang goreng mihun...tukang sapu n tukang makan

makan apa tu?

mak saya...yang buat roti jala tu...
cayang airis..super cutee niece

hurm...sempat lagi...

cousin saya yang ada...

ambik gambar dengan family anak buah saya..farah n family dia..

anak sepupu ..lepas makan terus balik..sakit perut konon

amboiiii...

tak taula sape yang excited sangat nak bukak present ni...

cakkk...baju sama dengan bear bear...

solosai..tengokla muka ojimm...sedihh je..huhu

tengkiu everibadi....besday gurl terus zzzz smpai pagi....tdo terus pakai baju from aunty roy...

1 comment:

Kem Mirza said...

happy belated birthday

Related Posts with Thumbnails